ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Απώλεια συνθηματικού

Σύντομη Περιγραφή

Σε περίπτωση απώλειας του συνθηματικού, προβλέπεται η παρακάτω διαδικασία για την ανάκτησή του, εφόσον είναι γνωστός ο κωδικός χρήστη και επικαιροποιημένος ο αριθμός κινητού τηλεφώνου επικοινωνίας.

Οδηγίες

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία:

Βήμα-1:Απώλεια συνθηματικού - Κωδικός χρήστη

Κωδικός χρήστηΣυμπληρώστε τον κωδικό χρήστη που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία.
Δεν είμαι μηχανήΣυμπληρώστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα. Περιλαμβάνονται πεζοί λατινικοί χαρακτήρες και αριθμοί μόνο. Μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα πατώντας Ανανέωση captcha.
ΣυνέχειαΣυμπληρώστε τον κωδικό χρήστη που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία, και πατήστε Συνέχεια. θα σας αποσταλεί στο κινητό που έχετε δηλώσει εξαψήφιος κωδικός μίας χρήσης τον οποίον θα εισάγετε στο επόμενο βήμα της διαδικασίας, ώστε να ολοκληρωθεί η ανάκτηση του συνθηματικού σας.
Ανανέωση captchaΕάν το κείμενο είναι δυσανάγνωστο, μπορείτε να λάβετε άλλο, πατώντας το κουμπί «Ανανέωση captcha».
ΑκύρωσηΕπιλέγοντας Ακύρωση ανά πάσα στιγμή, η διαδικασία θα διακοπεί προσωρινά και θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να διακόψετε οριστικά τη διαδικασία.

Βήμα-2:Απώλεια συνθηματικού - Νέο συνθηματικό

Νέο ΣυνθηματικόΣυμπληρώστε το νέο συνθηματικό που θα χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία. Το συνθηματικό που θα επιλέξετε θα πρέπει να περιλαμβάνει 3 τουλάχιστον από τις παρακάτω ομάδες χαρακτήρων: (1) πεζούς λατινικούς (2) κεφαλαίους λατινικούς (3) αριθμούς (4) !@#$%^&*()-+=. Το μήκος του πρέπει να είναι από 8 έως 20 ψηφία.
Επιβεβαίωση συνθηματικούΠληκτρολογείστε ξανά το νέο συνθηματικό που επιλέξατε
Κωδικός ενεργοποίησηςΣυμπληρώστε τον εξαψήφιο κωδικό που απεστάλη στον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει
ΣυνέχειαΣυμπληρώστε το νέο συνθηματικό που επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε καθώς και τον εξαψήφιο κωδικό μιας χρήσης που απεστάλη στο κνητό σας, και πατήστε Συνέχεια. Το νέο συνθηματικό θα αποθηκευθεί.
ΑκύρωσηΕπιλέγοντας Ακύρωση ανά πάσα στιγμή, η διαδικασία θα διακοπεί προσωρινά και θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να διακόψετε οριστικά τη διαδικασία.