ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ραντεβού για Επίδοση

Σύντομη Περιγραφή

Παρέχεται δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήματος δέσμευσης ημερομηνίας (ραντεβού) για την επίδοση άδειας διαμονής. Το αίτημα θα πρέπει να απευθύνεται στην Υπηρεσία που έχει εκδόσει την άδεια. Τα στοιχεία της άδειας διαμονής που είναι έτοιμη για επίδοση, εμφανίζονται στην Πορεία Φακέλου Πολίτη Τρίτης Χώρας. Η εφαρμογή δεν έχει ενεργοποιηθεί από όλες τις Υπηρεσίες Μετανάστευσης. Κατάσταση με τις Υπηρεσίες Μετανάστευσης που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οδηγίες

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία:

Είδος εντύπου α.δ.Συμπληρώστε το είδος εντύπου της α.δ.που είναι έτοιμη για επίδοση
Αριθμός α.δ.Συμπληρώστε τον αριθμό του εντύπου της α.δ.που είναι έτοιμη για επίδοση παραλείποντας το E που προηγείται, καθώς και τυχόν ψηφία "0"
ΔιαβατήριοΣυμπληρώστε τον αριθμό του διαβατηρίου σας. Σε περίπτωση που είστε αντικειμενικά στερούμενος διαβατηρίου, συμπληρώστε "WITHOUT"
ΕπώνυμοΣυμπληρώστε το επώνυμό σας, όπως αναγράφεται στο διαβατήριό σας
ΌνομαΣυμπληρώστε το όνομά σας, όπως αναγράφεται στο διαβατήριό σας
Αριθμοί α.δ. μελώνΣυμπληρώστε τους αριθμούς αδείας των εξαρτώμενων μελών για τα οποία είναι επίσης έτοιμη για επίδοση η α.δ., παραλείποντας το E που προηγείται, καθώς και τυχόν ψηφία "0". Μπορείτε να συμπληρώσετε μέχρι πέντε (5) α.δ. για εξαρτώμενα μέλη. Εάν αυτό δεν έχει εφαρμογή στην περίπτωσή σας, αφήστε τα πεδία κενά.
ΥπηρεσίαΕπιλέξτε την υπηρεσία, που έχει εκδόσει την α.δ.
ΗμερομηνίαΑναζητείστε την επιθυμητή ημερομηνία προσέλευσης από τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Για να είναι εφικτή η αναζήτηση, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την καταχώρηση όλων των στοιχείων.
ΤέλοςΕπιλέγοντας Τέλος, δεσμεύεται η ημερομηνία που επιλέξατε με βάση τα στοιχεία που δηλώσατε. Για να ενεργοποιηθεί η επιλογή θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία. Ελέγξτε προσεκτικά την καταχώρησή σας πριν επιλέξετε ημερομηνία, μετά την επιλογή της ημερομηνίας, δεν θα έχετε δυνατότητα διόρθωσης.
ΑκύρωσηΕπιλέγοντας Ακύρωση ανά πάσα στιγμή, η διαδικασία θα διακοπεί και θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.