ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ραντεβού για Χορήγηση για λογαριασμό ανήλικου τέκνου

Σύντομη Περιγραφή

Παρέχεται δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήματος δέσμευσης ημερομηνίας κατάθεσης (ραντεβού) για χορήγηση άδειας διαμονής για λογαριασμό ανήλικου τέκνου σας. Το αίτημα θα πρέπει να απευθύνεται στην Υπηρεσία που είναι αρμόδια για την εξέτασή του με βάση το Δήμο διαμονής σας. Για τις χωρικές αρμοδιότητες των υπηρεσιών, ενημερωθείτε εδώ. Η εφαρμογή δεν έχει ενεργοποιηθεί από όλες τις Υπηρεσίες Μετανάστευσης. Κατάσταση με τις Υπηρεσίες Μετανάστευσης που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε να βρείτε εδώ.
Δεν απαιτείται η εκτέλεση αυτής της διαδικασίας, εάν έχετε ήδη δεσμεύσει ημερομηνία κατάθεσης για λογαριασμό σας, και έχετε συμπεριλάβει το ανήλικο τέκνο στο πεδίο Μέλη.

Οδηγίες

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία:

ΔιαβατήριοΣυμπληρώστε τον αριθμό του διαβατηρίου του ανήλικου τέκνου σας.
ΕπώνυμοΣυμπληρώστε το επώνυμο του ανήλικου τέκνου σας , όπως αναγράφεται στο διαβατήριό του
ΌνομαΣυμπληρώστε το όνομά του ανήλικου τέκνου σας, όπως αναγράφεται στο διαβατήριό του
ΥπηρεσίαΕπιλέξτε την αρμόδια υπηρεσία, με βάση το τρέχοντα δήμο κατοικίας σας
ΗμερομηνίαΑναζητείστε την επιθυμητή ημερομηνία προσέλευσης από τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Για να είναι εφικτή η αναζήτηση, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την καταχώρηση όλων των στοιχείων.
ΤέλοςΕπιλέγοντας Τέλος, δεσμεύεται η ημερομηνία κατάθεσης που επιλέξατε με βάση τα στοιχεία που δηλώσατε. Για να ενεργοποιηθεί η επιλογή θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία. Ελέγξτε προσεκτικά την καταχώρησή σας πριν επιλέξετε ημερομηνία, μετά την επιλογή της ημερομηνίας, δεν θα έχετε δυνατότητα διόρθωσης.
ΑκύρωσηΕπιλέγοντας Ακύρωση ανά πάσα στιγμή, η διαδικασία θα διακοπεί και θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.