ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ραντεβού για τη Λήψη βιομετρικών ανήλικου τέκνου

Σύντομη Περιγραφή

Παρέχεται δυνατότητα δέσμευσης ημερομηνίας (ραντεβού) για την λήψη των βιομετρικών δεδομένων που απαιτούνται για την έκδοση της άδειας διαμονής του ανήλικου τέκνου σας. Προσοχή. Η δυνατότητα δεν έχει ενεργοποιηθεί για όλες τις Υπηρεσίες Μετανάστευσης

Οδηγίες

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία:

Ηλεκτρονική αίτησηΣυμπληρώστε τον αρ. της ηλεκτρονικής αίτησης που έχετε υποβάλλει για λογαριασμό του ανήλικου τέκνου σας.
ΔιαβατήριοΣυμπληρώστε τον αριθμό του διαβατηρίου του ανήλικου τέκνου σας σας. Σε περίπτωση που είναι αντικειμενικά στερούμενο διαβατηρίου, συμπληρώστε "WITHOUT"
ΕπώνυμοΣυμπληρώστε το επώνυμο του ανήλικου τέκνου σας, όπως αναγράφεται στο διαβατήριό του
ΌνομαΣυμπληρώστε το όνομα του ανήλικου τέκνου σας, όπως αναγράφεται στο διαβατήριό του
ΥπηρεσίαΕπιλέξτε το σημείο λήψης. Πρέπει να συμπίπτει με την Υπηρεσία που εξετάζει το αίτημα του ανήλικου τέκνου σας.
ΗμερομηνίαΑναζητείστε την επιθυμητή ημερομηνία προσέλευσης από τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Για να είναι εφικτή η αναζήτηση, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την καταχώρηση όλων των στοιχείων.
ΤέλοςΕπιλέγοντας Τέλος, δεσμεύεται η ημερομηνία που επιλέξατε με βάση τα στοιχεία που δηλώσατε. Για να ενεργοποιηθεί η επιλογή θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία. Ελέγξτε προσεκτικά την καταχώρησή σας πριν επιλέξετε ημερομηνία, μετά την επιλογή της ημερομηνίας, δεν θα έχετε δυνατότητα διόρθωσης.
ΑκύρωσηΕπιλέγοντας Ακύρωση ανά πάσα στιγμή, η διαδικασία θα διακοπεί και θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.