ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ραντεβού για τη Λήψη βιομετρικών

Σύντομη Περιγραφή

Παρέχεται δυνατότητα δέσμευσης ημερομηνίας (ραντεβού) για την λήψη των βιομετρικών δεδομένων που απαιτούνται για την έκδοση της άδειας διαμονής. Προσοχή. Η δυνατότητα δεν έχει ενεργοποιηθεί για όλες τις Υπηρεσίες Μετανάστευσης

Οδηγίες

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία:

Ηλεκτρονική αίτησηΣυμπληρώστε τον αρ. της ηλεκτρονικής αίτησης που έχετε υποβάλλει.
ΔιαβατήριοΣυμπληρώστε τον αριθμό του διαβατηρίου σας. Σε περίπτωση που είστε αντικειμενικά στερούμενος διαβατηρίου, συμπληρώστε "WITHOUT"
ΕπώνυμοΣυμπληρώστε το επώνυμό σας, όπως αναγράφεται στο διαβατήριό σας
ΌνομαΣυμπληρώστε το όνομά σας, όπως αναγράφεται στο διαβατήριό σας
Ηλεκτρονικές αιτήσεις μελώνΣυμπληρώστε τους αριθμούς ηλεκτρονικών αιτήσεων των εξαρτώμενων μελών τα οποία πρέπει επίσης να κλείσουν ραντεβού λήψης βιομετρικών. Μπορείτε να συμπληρώσετε μέχρι πέντε (5) εξαρτώμενα μέλη. Εάν αυτό δεν έχει εφαρμογή στην περίπτωσή σας, αφήστε τα πεδία κενά.
ΥπηρεσίαΕπιλέξτε το σημείο λήψης. Πρέπει να συμπίπτει με την Υπηρεσία που εξετάζει το αίτημά σας.
ΗμερομηνίαΑναζητείστε την επιθυμητή ημερομηνία προσέλευσης από τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Για να είναι εφικτή η αναζήτηση, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την καταχώρηση όλων των στοιχείων.
ΤέλοςΕπιλέγοντας Τέλος, δεσμεύεται η ημερομηνία που επιλέξατε με βάση τα στοιχεία που δηλώσατε. Για να ενεργοποιηθεί η επιλογή θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία. Ελέγξτε προσεκτικά την καταχώρησή σας πριν επιλέξετε ημερομηνία, μετά την επιλογή της ημερομηνίας, δεν θα έχετε δυνατότητα διόρθωσης.
ΑκύρωσηΕπιλέγοντας Ακύρωση ανά πάσα στιγμή, η διαδικασία θα διακοπεί και θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.